Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus -kirja

29,80 

ISBN 9789527063965
SIDOTTU, KOVAKANTINEN LASTENKIRJA, 80 SIVUA
ILMESTYY: ELOKUU 2019
TEKIJÄT: ANSSI JUUJÄRVI & JANETTE BACKMAN

Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus johdattaa lukijan huimaan seikkailuun halki Lapin lumisen erämaan. Sadun kääpiökokoinen sankari Guhke saa eläinystäviltään tehtäväksi etsiä revontulet, jotka äkkiä ovat kadonneet taivaalta. Mukaan seikkailuun lähtevät Isabel-hiiri, Pajep ja muut tutut porot sekä Varre-kotka. Matkalla, jolle mahtuu niin iloja kuin murheitakin, ystävykset kohtaavat Lapin luonnon koko sen kauneudessa ja ankaruudessa. Onnistuuko Guhke tehtävässään?

 

OSTA KIRJA

 

Kuvaus

Kirjan tekijöiden esittelyt:

Anssi Juujärvi

Anssi Juujärvi on rovaniemeläinen metsänhoitaja, joka harrastaa valokuvausta ja liikuntaa eri muodoissaan. Hän on erikoistunut lappilaisen maiseman ja revontulien kuvaamiseen. Arktinen luonto toimii hänelle kirjoittamisen inspiraation lähteenä. Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus on Juujärven esikoiskirja. Kirjan kuvitus on tehty yhteistyössä kirjailija-taidemaalari Janette Backmanin kanssa.

Janette Backman

Janette Backman (s. 1985) on rovaniemeläinen taidemaalari ja kirjailija. Koulutukseltaan hän on metsätalousinsinööri ja opiskelee nyt taiteen maisteriksi. Hän tekee luonnonsuojelutyötä ja rakastaa vaeltamista, luontovalokuvausta ja eläimiä. Satu maahispeikosta on useita taidenäyttelyitä pitäneen Backmanin esikoiskirja, josta on julkaistu myös englanninnos A Troll’s Tale. Hän on Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus –kirjan kuvittaja.

www.janettebackman.com